A/11 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (120x175) fehér - 200 db/doboz

Raktáron
SKU
2FVAF200001

Képzeld el, hogy egy boríték többet mondhat, mint száz szó. A Borítékpáradicsom webáruházunk nem csupán egy terméket kínál – egy ígéretet nyújtunk a kézhez kapott levelek minden pillanatára. Fedezd fel az A/11-es Légpárnás Borítékainkat, melyek olyan fehérséggel ragyognak, mint a felhők a tiszta égbolton. Vagy válassz egy Fehér Buborékos Borítékot, amely olyan biztonságot nyújt, mint egy óvó ölelés. És ha valami igazán egyedire vágysz, a 200 darabos Fehér Légpárnás Tasakunkkal minden csomagod kiemelkedik a szürke hétköznapokból.

Miért válaszd a Borítékpáradicsomot? Mert itt a profit nem csak ígéret. Árgaranciánkkal a legjobb ajánlatokat biztosítjuk, minőségi borítékgyártásunkkal pedig nem csak a termékeidet, hanem a márkádat is védelmezzük. Legyen szó logós, reklám, vagy színes borítékról, nálunk a választék csak a képzeleted által korlátozott.

Ne hagyj felhőtlen izgalmat okozni! A Borítékpáradicsommal minden üzenet egy magával ragadó utazásra invitál. Legyen a te borítékod az, amire mindenki vár. Csak egy kattintás, és már forradalmasítottad a kommunikációt. Lépj velünk a csillagok közé, és hagyd, hogy üzeneteid szárnyaljanak a Borítékpáradicsom színes kínálatában!

Csillagokig hatoló fény, ez a Borítékpáradicsom ígérete. Mintha maga a Hold szőtte volna a Fehér Légpárnás Borítékaink szövetét, oly fényes, oly tiszta. És a Buborékos Borítékaink? Mint az éjszakai égboltot tükröző tó vize, olyan mély és titokzatos. De nem állunk meg a csillogásnál, ó nem. A Fehér Légpárnás Tasakaink olyanok, mintha az égi szél simogatná őket, minden érintéssel egy újabb ígéretet suttogva.

Ám a színek játéka sem marad el: Barnától kezdve a Rózsaszínen át az Osztrigafehérig, minden árnyalatban pompázunk, hogy a te üzeneted is ugyanilyen egyedülálló legyen. És a profit? Ahogy a tenger dagálykor elhozza a kincseket, úgy hozzuk mi a megtérülést – minden egyes borítékban, amit kezedbe adunk.

A Borítékpáradicsommal nem csak borítékot választasz, hanem egy új világot nyitsz meg. Ahol minden küldemény egy izgalmas történet kezdete, minden pecsét egy újabb kalandra csábít. Ne hagyd, hogy a hétköznapok szürkesége elnyomja a lehetőségek tündöklését. Engedd, hogy vállalkozásod üzenetei úgy ragyogjanak, mint a hajnali csillaghullás, és minden tekintetet magukra vonzanak. Velünk minden boríték egy műremek, minden szó egy varázslat, amelyet nem lehet elfelejteni.

Kapcsolódj ki velünk, és érezd, ahogy a várakozás izgalma lüktet a vénáidban, ahogy a Borítékpáradicsommal kézbesített minden üzenet egy újabb adrenalin löketet jelent a mindennapokban.

Kedves Borítékparadicsom Vásárló!

Képzeljen el egy világot, ahol minden küldemény olyan különleges, mint maga az üzenet! Ahol a fehér szín nem csak egyszerűséget jelent, hanem a végtelen lehetőségek tiszta vásznát. A Borítékparadicsom most megnyitja Ön előtt ezt a világot a fehér színű légpárnás borítékjainkkal, amelyek nem csupán védelmet nyújtanak, hanem a stílust és eleganciát is képviselik.

Képzelje el, hogy a buborékos boríték nyomtatásával milyen exkluzív megjelenést kölcsönözhet üzeneteinek. Egy logóval ellátott boríték nem csak egy csomag, hanem egy ígéret, egy brand értékét képviselő aláírás. A Borítékparadicsom légpárnás tasak nyomtatási szolgáltatásával nem csak küldeményeit óvja, hanem márkája láthatóságát is növeli.

Érezzük az izgalmat, amint kézbe veszi logójával díszített borítékjainkat. Érezze a minőséget, a textúrát, ahogy az ujjai között táncolnak a finom buborékok. Hagyja, hogy a csillogás és az izgalmak a csúcsra emelkedjenek, miközben ügyfelei kibontják a borítékot, és az adrenalin pezsegni kezd a vénáikban.

A Borítékparadicsomnál tudjuk, hogy a részletek számítanak. Éppen ezért kínálunk Önnek több mint egy borítékot – egy élményt kínálunk. Kapcsolódjon be ebbe az élménybe, és bízza ránk, hogy a borítékja több legyen, mint csomagolás. Legyen az üzenet része, amely megkülönbözteti Önt a többi közül.

Amikor a Borítékparadicsom fehér színű légpárnás borítékainak logós grafika nyomtatásáról beszélünk, olyan művészeti alkotásról van szó, ami több, mint egy egyszerű nyomat. A minőség és az egyediség találkozik itt, ahol minden egyes boríték egy kézzel fogható, szemmel látható brandélménnyé válik.

Képzeljen el egy buborékos borítékot, amely nem csak a tartalmát óvja meg, hanem a reklámgrafika nyomása által a márkáját is fényezővé teszi. Mintha csak egy exkluzív meghívó lenne, amit azonnal fel kell bontani, hogy felfedezhessük, mi rejtőzik benne.

Az egyedi légpárnás tasak nyomtatással tovább emelkedhetünk a csúcsra. Itt a funkcionalitás és a forma egyesül, hogy a legapróbb részletekben is a márkájának esszenciáját közvetítse. A Borítékparadicsom borítékgyártási folyamataiban a precizitás és a személyre szabottság egyesül, hogy minden boríték olyan legyen, mint amit kifejezetten az Ön ügyfeleinek terveztünk.

A reklám boríték nyomásával tovább növeljük a látványosságot. Minden egyes boríték egy üzenet, ami a címzett kezébe kerülve azonnali figyelmet követel. A logós boríték nyomásánál pedig minden egyes nyomat egy aláírás, egy ígéret, amely garantálja, hogy a márkája az emlékezetekben marad.

Tartsa magasra a várakozások színvonalát, mert a Borítékparadicsomnál a csillogás és a lebilincselő megjelenés standard. Ne hagyja, hogy a lehetőségek pezsgő ereje csillapodjon vénáinkban. A Borítékparadicsommal emelje az izgalmakat, és váljon a borítékai által emlékezetessé.

 

4064,00 Ft 3200,00 Ft
20,32Ft / DB.

Termékleírás

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

  • Sokoldalú, vastag buborékfóliával ellátott párnázásnak köszönhetően a buborékos borítékunk számos csomagolási, szállítási feladathoz jó választás
  • Ezek a buborékos borítékok könnyűek, nem növelik a postaköltségeket. olcsóbb a használatuk, mint a dobozos csomagolás. 
  • A párnázott borítékok teljesen átlátszatlanok és megóvják a szállított terméket.
  • Légpárnás buborékos borítékjaink FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek
  • Könnyű, öntapadó Hot-Melt ragasztóréteg segíti a  biztonságos zárást

 

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ

Megnevezése

A/11

Belső méret

100x165mm

Külső méret

120x175mm

Anyaga

FSC tanúsított kraft papír

Színe

fehér

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Kapcsolódó termékek
Subscription