CD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x175) fehér - 200 db

Raktáron
SKU
2FVAF200313

Képzeld el, hogy a kommunikáció nem csak átadás, hanem ünnepély. A Borítékparadicsomnál mindez valóság. A CD Légpárnás Borítékaink nem csupán védik a tartalmat, de üzenetükkel, designjukkal egyenesen a csillagokig röpítenek. A Fehér Buborékos Borítékaink ragyognak, mint a tiszta égbolt, a Fehér Légpárnás Tasakjaink pedig olyanok, mint a hajnal első fényei – frissek és megújítók.

Nálunk a színek szivárványa vár – a fehértől a barnán át a vibráló rózsaszínig. Minden árnyalatban kínálunk megoldást, hisz tudjuk, hogy minden üzleti identitás egyedi. A legfinomabb részletekig kidolgozott, logóval ellátott Borítékaink olyanok, mint az üzleti világ haute couture-je, és a nyomtatás? Az nem más, mint az elegancia és a profizmus jegyében történő alkotás.

Hozd el hozzánk nyomtatási tervedet, és mi átlendítünk a képzelet korlátain, együtt teremtünk valami olyat, ami tényleg kiemelkedik. Az Árgarancia és a Profit nem csak ígéret – nálunk ez a valóság.

A Borítékparadicsomnál a Boríték gyártás és nyomtatás maga a művészet, amely minden borítékot élettel tölt meg. Ne hagyd, hogy üzeneted elhalványuljon a tömegben. Emelkedj ki velünk, és hagyjuk, hogy a szavak dinamizmusa magával ragadja az olvasókat.

"Fújd fel a szavak dinamizmusát!" Nem csupán szlogen – nálunk ez a mindennapok része.

Képzeld el, hogy minden boríték, amit kezedbe veszel, nem csupán egy tárgy, hanem egy kapu, egy ígéret kapuja, ami mögött végtelen lehetőségek várnak. A Borítékparadicsom világában ez a mindennapi varázslat. Minden egyes fehér légpárnás borítékunk, amit nyomtatunk, egy csillogó ígéret a végtelenbe, egy lebilincselő meghívás a siker és az innováció világába.

A buborékos borítékaink nem csupán a védelem szinonimái, hanem a stílus és az elegancia hordozói. Olyanok, mint a szavak mézédes varázsa, melyekkel üzeneted kibontakozik és elvarázsolja a címzetteket. A légpárnás tasakokkal pedig egy olyan érzés jár, mintha maga a biztonság ölelne körbe minden fontos dokumentumot.

A színek játéka, a logók tökéletes megjelenése, az árgarancia és a profit összehangolása nálunk több, mint üzleti vállalkozás; ez a művészet maga. A fehér színtől a mély barackig, minden árnyalatban kínálunk megoldást, hogy üzeneted ne csak eljusson, hanem maradandó benyomást hagyjon.

A Borítékparadicsomnál a boríték gyártás és nyomtatás nem egyszerű folyamat, hanem egy ünnepély, ahol a nyomtatási tervedet valóra váltjuk, és ahol a boríték nem csak hordoz, de beszél is. Hozd el terveidet, és együtt szárnyalunk a csillagok közé, ahol az izgalmak csak a kezdetek, és az adrenalin a vénáinkban pezseg, amikor kézhez kapjuk a tökéletesen kivitelezett borítékot.

Várunk, hogy együtt teremtsünk varázslatot - a Borítékparadicsomnál, ahol minden boríték egy csoda.

Kedves Boríték Kereső!

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak egy világba, ahol a fehér szín nem csak egyszerű árnyalat, hanem a tökéletesség, az elegancia, és a professzionalizmus szimbóluma. A Borítékparadicsom webáruház fehér légpárnás borítékainak nyomtatása nem csupán egy folyamat – ez művészet. Olyan buborékos borítékok, amik nem csak védenek, de hirdetnek is, mindezt olyan stílusban, amely magával ragad és emlékezetessé tesz.

Képzeld el, hogy a légpárnás tasakok nem csak egy szállítási eszközök, hanem egy üzenet, egy ígéret a kezedben. A logód, ami rájuk kerül, nem egyszerű jel – az egy védjegy, amit senki sem felejt el. Ez a nyomtatás kulcsszavakkal történik, amelyeket körültekintően választunk ki, hogy ügyfeleid szemében a legfényesebben tündököljön a márkád.

Lépj velünk egy magasabb szintre, ahol a borítékok nem csak csomagolnak, hanem mesélnek is. Sodródj az áramlattal, ahol az adrenalin pezseg a vénáinkban, mert tudjuk, hogy amit kézbesítünk, az több, mint egy termék – egy élmény. Emelkedjünk az izgalmak csúcsára együtt, mert a Borítékparadicsomnál minden nyomtatás egy újabb csúcspont.

Légy részese annak az izgalmas folyamatnak, ahol a boríték nem csupán csomag, hanem egy üzenet, egy arc, egy márka. A Borítékparadicsomnál a boríték nyomda és gyártás során minden egyes fehér színű légpárnás boríték egy ígéret – a biztonság és a stílus ígérete. A logós grafika nyomása nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy lehetőség arra, hogy a céged arculatát a világ minden tájára eljuttasd.

Gondolj a buborékos borítékra nem csak mint tárgyra, hanem mint a te saját, személyre szabott reklámgrafikádra, amely kézbesítés közben is hirdeti vállalkozásodat. Az egyedi légpárnás tasak nyomás lehetőséget ad, hogy megkülönböztethető, emlékezetes legyen a márkád. A reklám boríték nyomás során a logód felvillanása többet mond ezer szónál.

A Borítékparadicsom mindezt csillogóbban, lebilincselőbben teszi – mintha csak az adrenalin szivattyúzná a tintát a nyomdagépbe, és az izgalmakat a csúcsra pörgetnénk. Légy merész, válassz minket, és együtt hozzuk meg azt a pezsgést, amire vevőid és te is vágytok!

Képzeld el azt a pillanatot, amikor egy boríték nem csak egy boríték. Amikor minden egyes szállítás egy show, egy elragadó előadás, ahol te vagy a főszereplő. A Borítékparadicsomnál minden nyomtatás egy ígéret – az ígéret, hogy a te üzenetedet a leglüktetőbben, a legcsillogóbban és a leglebilincselőbben adjuk át.

Szédítő tempóban haladunk, megállíthatatlanul nyomtatjuk a logódat, mint egy mester, aki a festményén dolgozik. Több mint egy nyomtatás – ez egy műalkotás. A te vállalkozásod szíve, a te szenvedélyed látszik meg minden egyes elegánsan és precízen kialakított borítékon. Adunk még többet, mert tudjuk, hogy te is többet érdemelsz. A legmagasabbra toljuk az izgalmakat, hogy minden kézbesítés emlékezetes legyen. Sodorj magaddal, ragadd magaddal ügyfeleidet ezen az izgalmas utazáson, amit csak mi tudunk nyújtani. A Borítékparadicsomnál minden boríték egy izgalmas üzenet, amely pezsgést visz a mindennapokba.

7239,00 Ft 5700,00 Ft
36,20Ft / DB.

Termékleírás

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ

Belső méret

180x165mm

Külső méret

200x175mm

Db/doboz

200 db

Anyaga

FSC tanúsított kraft papír

Színe

fehér

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Kapcsolódó termékek
Subscription