Légpárnás Boríték Buborékos Boríték

Légpárnás Boríték Buborékos Boríték

Légpárnás Boríték: A tökéletes, költséghatékony, és biztonságos csomagolási megoldás

Szia! Üdvözlünk a boritekparadicsom.hu oldalon, ahol mindent megtalálsz a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak témakörben. Ha fontos számodra, hogy termékeid biztonságban érkezzenek meg a címzettjükhöz, de szeretnéd a költségeket is alacsonyan tartani, akkor jó helyen jársz!

A Légpárnás Boríték tökéletes választás csomagküldő webáruházak, E-kereskedelmi szolgáltatók, Amazon, eBay, Alibaba kereskedői, postai és ipari csomagoló részlegek, exportőrök, és kiskereskedők számára. Széles méretválasztékunk és a kedvező áraink garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb megoldást.

Miért válaszd a Légpárnás Borítékot?

 1. Kiváló termékvédelem: A Légpárnás Boríték belső buborékos rétege garantálja a termékek védelmét a szállítás közbeni ütődések és sérülések ellen.
 2. Könnyű és helytakarékos: A Légpárnás Boríték súlya és mérete sokkal kisebb, mint a hagyományos kartondobozoké, ami csökkenti a szállítási költségeket és helyet takarít meg a raktárban.
 3. Rugalmas megrendelési lehetőségek: Legyen szó akár kis vagy nagy tételről, nálunk a Légpárnás Borítékot a teljes méretválasztékban rendelheted.
 4. Széles választék: Magyarország legnagyobb Légpárnás Boríték választékát találod nálunk, beleértve a kedvelt aranybarna és fehér változatokat, színes borítékokat és az extra erős Arofol Pluszt.
 5. Gyors és megbízható szállítás: A raktárból azonnal elérhető termékeinket akár másnapi kézbesítéssel is választhatod.

Ha eldöntötted, hogy a Légpárnás Boríték a legjobb választás számodra, akkor ne habozz, tegyél egy próbát és rendelj most! A lehető legnagyobb eséllyel növelni fogjuk vevőbizalmadat, szakmai elkápráztatásodat, és ösztönözni fogunk.

Válj profivá a csomagolásban, és légy versenyképes a piacon!

A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] a versenyképes kereskedők és vállalkozók számára elengedhetetlen. A színvonalas csomagolás nem csak a védelemről szól, hanem a márkaépítésről is. Egy professzionális, figyelemfelkeltő csomagolás segít abban, hogy a vásárlók megbízzanak benned és a termékeidben.

Egyre több e-kereskedő, Amazon, eBay és Alibaba kereskedő választja a Légpárnás Borítékot, hiszen tudják, hogy ez a megoldás nyújtja a legnagyobb védelmet és ügyfélelégedettséget. Ne maradj le a lehetőségekről, amelyeket a Légpárnás Boríték nyújt - vedd fel velünk a versenyt a csomagolás terén!

Egyedi, testreszabható és környezetbarát - minden, amit a Légpárnás Boríték nyújt

A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] az egyedi és testreszabható csomagolás lehetőségét kínálja, ami elengedhetetlen a márkád megkülönböztetéséhez. A különféle színek, méretek és anyagok közül választhatsz, hogy olyan csomagolást alkothass, amely tökéletesen illeszkedik a termékeidhez és vállalkozásod arculatához.

Emellett a Légpárnás Boríték környezetbarát és fenntartható megoldás, hiszen az FSC minősítésű anyagokból készül, amelyek csökkentik a környezeti lábnyomot. Így nem csak a termékek védelméről gondoskodsz, hanem a Föld védelméről is.

Eljött az ideje, hogy felejtsd el a régi, idejétmúlt csomagolási módszereket, és válassz egy innovatív, hatékony és fenntartható megoldást a termékeid csomagolására. A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] a jövő csomagolási megoldása - csatlakozz hozzánk, és vedd át a vezetést a piacon!

Rendeld meg most a Légpárnás Borítékot, és légy részese a kiváló csomagolási megoldások világának!

A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] rendelése egyszerű és gyors, így azonnal megkezdheted a vállalkozásod fejlesztését és a vásárlók elégedettségének növelését. A különböző méretű és színű borítékok széles választéka lehetővé teszi, hogy minden terméked számára megfelelő csomagolást találj.

Csatlakozz a több ezer elégedett vállalkozóhoz és kereskedőhöz, akik már felfedezték a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] által nyújtott előnyöket. Több mint egy egyszerű csomagolási megoldás, a Légpárnás Boríték a vállalkozásod megkülönböztető jegye lesz, amely hozzájárul a vásárlók lojalitásának növeléséhez és a márkád elismertségének erősítéséhez.

Ne várj tovább, rendeld meg most a Légpárnás Borítékot, és kezdj el a versenytársaid előtt járni! A kiváló minőségű és fenntartható csomagolás garantálja a termékeid védelmét és a vásárlók elégedettségét. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy segítségre van szükséged a megfelelő boríték kiválasztásában, szakértő csapatunk készen áll, hogy segítséget nyújtson és tanácsot adjon.

Emlékezz, hogy a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] a siker és a professzionalizmus kulcsa ebben a versenyképes világban. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és vedd fel a versenyt a csomagolási iparban!

A Légpárnás Buborékos Borítékok használata nem csak a termékek védelmét és biztonságát garantálja, hanem a környezet védelmét is szem előtt tartja. Hiszen napjainkban egyre fontosabbá válik a környezetünk megóvása és a fenntartható megoldások alkalmazása. Ezen borítékok FSC minősítésűek, ami azt jelenti, hogy a papír fenntartható erdőgazdálkodásból származik, és a termelés során a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségvállalásra is odafigyelnek.

Ha te is szeretnéd támogatni a fenntarthatóságot, válaszd a Légpárnás Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] termékeket, és járulj hozzá a bolygónk megóvásához! Ezzel nem csak az üzleti tevékenységedre gyakorolsz pozitív hatást, hanem a jövő generációk életminőségére is.

A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] nem csak csomagolási megoldás, hanem egy üzenet is: vállalkozásod elkötelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés mellett. A vásárlók értékelni fogják ezt az elköteleződést, és hosszú távon lojális ügyfelekké válhatnak.

Végül, de nem utolsó sorban, a Légpárnás Buborékos Boríték lehetőséget nyújt a személyre szabásra és a márkaépítésre. Személyre szabott nyomtatással, logóval vagy egyedi üzenettel díszítheted a borítékokat, így tovább erősítheted vállalkozásod identitását és megkülönböztető jellegét a piacon.

Összegezve, a Légpárnás Boríték kiváló választás minden vállalkozás számára, amely szeretné termékei védelmét és a vásárlói elégedettséget garantálni, miközben a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is figyelmet fordít. Lépj előre a versenyben, és válaszd a minőségi és fenntartható csomagolási megoldásokat a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] termékekkel! Nem csak a vásárlóid lesznek elégedettek a döntéssel, de üzleti hírneved és presztízsed is növekedni fog a piacon.

A Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] termékek számos méretben és stílusban érhetőek el, így minden vállalkozás megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő változatot. A különböző méretek lehetővé teszik a termékek tökéletes illeszkedését és védelmét, így minimalizálva a sérülés kockázatát.

Továbbá, a Légpárnás Boríték termékek ár-érték aránya is rendkívül kedvező. Ezek a borítékok nem csak környezetbarátak, de gazdaságosak is, hiszen csökkentik a sérült termékek miatti visszaküldések és reklamációk számát, amelyek hosszú távon pénzt és időt takaríthatnak meg a vállalkozásod számára.

Ne feledd, hogy a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] termékekkel nem csak a környezetet óvod és a fenntartható fejlődést támogatod, hanem hozzájárulsz vállalkozásod hosszú távú sikeréhez is. Ügyfeleid értékelni fogják elköteleződésedet a környezetvédelem és a minőség iránt, és ezáltal hűséges vásárlókká válhatnak.

Minden vállalkozásnak érdemes fontolóra venni a Légpárnás Boríték használatát, hiszen ezek a borítékok hatékonyan védenek, környezetbarátak, gazdaságosak és lehetőséget nyújtanak a személyre szabásra és márkaépítésre. Legyen a vállalkozásod is felelős és sikeres – válaszd a Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak [Bubble Envelopes] termékeket!

Összes mutatása
Kevesebb
Megtekintés Rács Lista

33 termékek

Csökkenő sorrendbe
 1. A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (120x175) fehér - 200 db

  4064,00 Ft 3200,00 Ft
  20,32Ft / DB.
 2. A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (120x175) aranybarna/barna - 200 db

  4064,00 Ft 3200,00 Ft
  20,32Ft / DB.
 3. B/12 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (140x225) fehér - 200 db

  5486,40 Ft 4320,00 Ft
  27,43Ft / DB.
 4. B/12 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (140x225) aranybarna/barna - 200 db

  5486,40 Ft 4320,00 Ft
  27,43Ft / DB.
 5. C/13 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (170x225) fehér - 100 db

  3302,00 Ft 2600,00 Ft
  33,02Ft / DB.
 6. D/14, DVD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x275) fehér - 100 db

  4787,90 Ft 3770,00 Ft
  47,88Ft / DB.
 7. C/13 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (170x225) aranybarna/barna - 100 db

  3302,00 Ft 2600,00 Ft
  33,02Ft / DB.
 8. D/14, DVD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x275) aranybarna/barna - 100 db

  4787,90 Ft 3770,00 Ft
  47,88Ft / DB.
 9. D/14, DVD ABLAKOS Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x275) - 100 db

  5588,00 Ft 4400,00 Ft
  55,88Ft / DB.
 10. E/15 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (240x275) fehér - 100 db

  5321,30 Ft 4190,00 Ft
  53,21Ft / DB.
 11. E/15 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (240x275) aranybarna/barna - 100 db

  5321,30 Ft 4190,00 Ft
  53,21Ft / DB.
 12. F/16 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (240x350) fehér - 100 db

  6604,00 Ft 5200,00 Ft
  66,04Ft / DB.
 13. F/16 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (240x350) aranybarna/barna - 100 db

  6604,00 Ft 5200,00 Ft
  66,04Ft / DB.
 14. G/17 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (250x350) fehér - 100 db

  7315,20 Ft 5760,00 Ft
  73,15Ft / DB.
 15. G/17 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (250x350) aranybarna/barna - 100 db

  7315,20 Ft 5760,00 Ft
  73,15Ft / DB.
 16. H/18 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (290x370) fehér - 100 db

  8534,00 Ft 6719,69 Ft
  85,34Ft / DB.
 17. H/18 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (290x370) aranybarna/barna - 100 db

  8534,40 Ft 6720,00 Ft
  85,34Ft / DB.
 18. I/19 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (320x455) fehér - 50 db

  5930,00 Ft 4669,29 Ft
  118,60Ft / DB.
 19. I/19 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (320x455) aranybarna/barna - 50 db

  5930,90 Ft 4670,00 Ft
  118,62Ft / DB.
 20. K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (370x480) fehér - 50 db

  7143,00 Ft 5624,41 Ft
  142,86Ft / DB.
 21. K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (370x480) aranybarna/barna - 50 db

  7143,00 Ft 5624,41 Ft
  142,86Ft / DB.
 22. CD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x175) fehér - 200 db

  7239,00 Ft 5700,00 Ft
  36,20Ft / DB.
 23. PLUS K/12 ÓRIÁS Légpárnás Buborékos Boríték, Tasak (440x665 mm) Osztriga fehér - 50 db

  28829,00 Ft 22700,00 Ft
  576,58Ft / DB.
 24. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) PINK - 100 db

  8640,00 Ft 6803,15 Ft
  86,40Ft / DB.
 25. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) ZÖLD - 100 db

  Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft
  81,00Ft / DB.
 26. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) KÉK - 100 db

  Special Price 80,00Ft 62,99Ft Eredeti ár: 8100,00 Ft
  0,80Ft / DB.
 27. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) FEKETE - 100 db

  Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft
  81,00Ft / DB.
 28. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) PIROS - 100 db

  Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft
  81,00Ft / DB.
 29. D/14, DVD Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (200x275) SÁRGA - 100 db

  Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft
  81,00Ft / DB.
 30. G/17 Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (250x350) PIROS - 100 db

  13720,00 Ft 10803,15 Ft
  137,20Ft / DB.
 31. G/17 Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (250x350) SÁRGA - 100 db

  13720,00 Ft 10803,15 Ft
  137,20Ft / DB.
 32. G/17 Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (250x350) Fekete - 100 db

  13720,00 Ft 10803,15 Ft
  137,20Ft / DB.
 33. G/17 Légpárnás (buborékos) Boríték, Tasak (250x350) KÉK - 100 db

  13720,00 Ft 10803,15 Ft
  137,20Ft / DB.
oldalanként
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu