A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (120x175) aranybarna/barna - 200 db/doboz

4064,00 Ft 3200,00 Ft
20,32Ft / DB.
Raktáron

Fedezd Fel a Borítékparadicsom Aranykincsét!

Éld át az izgalmat, ahogy kézbe veszed az A/11-es méretű aranybarna vagy barna légpárnás borítékainkat, amelyek olyan különlegessé teszik minden küldeményedet, mintha csak a csillagokból szállt volna alá. A Borítékparadicsom webáruházunkban nem csak egy terméket vásárolsz, hanem egy élményt, amely minden megrendelésedet emlékezetessé varázsolja.

Lepd meg ügyfeleidet vagy szeretteidet egyedi és exkluzív aranybarna/barna buborékos borítékkal, melyet akár logóddal is ellátunk, biztosítva ezzel, hogy márkád fénye még a legtávolabbi horizontokon is ragyogjon. És ne feledkezz meg a kivételes 200 darabos aranybarna/barna légpárnás tasakról sem, melyek nem csak védelmet nyújtanak, de stílusos megjelenést is kölcsönöznek minden csomagodnak.

Legyen szó fehérről, barnáról, vagy a szivárvány bármelyik árnyalatáról, mi garantáljuk, hogy a színes választékunkban mindenki megtalálja a tökéletes borítékot. És mindez árgaranciával!

A Borítékparadicsom nem csupán egy nyomda, hanem a kreatív megoldások műhelye. Hozd el terveidet, és mi a képzeleted határait feszegetve valósítjuk meg azokat, hogy üzeneted, üzleted, szenvedélyed kiemelkedjen a tömegből. Társulj velünk, és hozd létre azt a borítékot, amely valóban lenyűgözi címzettjeidet!

Borítékparadicsom – ahol minden boríték egy műalkotás!

Gondolj egy pillanatra a lehetőségekre: minden boríték, amit kézbesítesz, egy üzenet, egy történet, egy lehetőség, hogy valaki napját fényesítsd meg. A Borítékparadicsomnál ezt a varázslatot kínáljuk neked, nem csak csillogó aranybarnában vagy mély barnában, hanem a szivárvány minden színében. Képzeld el, ahogy ezek a színek megvilágítják a címzett arcát, ahogy meglátja a névre szóló csomagot, melynek tartalma még rejtély.

Amikor az ügyfeled, társad vagy kedvesed kezébe veszi az A/11-es méretű légpárnás borítékot, éreznie kell az izgalmat, ami a kézbesítéstől egészen a kibontásig kíséri. Az adrenalin pezsegjen a vénákban, ahogy a kézzel fogható izgalom átjárja a testet, és a várt tartalom felfedésre kerül. Több mint egy boríték – egy ígéret, egy váratlan öröm, egy kapcsolatépítő eszköz.

Mi a Borítékparadicsomnál a nyomtatás minden formáját művészetté emeljük. A logód vagy üzeneted nem csak rákerül a borítékra, hanem beleivódik annak szövetébe, hirdetve és képviselve értékeidet, céljaidat és személyiségedet. 200 darabos, aranybarna/barna légpárnás tasakjainkkal a védelmet és eleganciát is garantáljuk, melyeket minden rendelés egyedülállóvá tesz.

Üzleti vagy személyes – nálunk minden buborékos boríték személyre szabott. Hozd el hozzánk az álmaidat, és mi valósággá formáljuk őket, határok nélkül. A Borítékparadicsomnál a különlegesség nem kivétel, hanem szabály. Lépj be ebbe a varázslatos világba, és engedd, hogy borítékjaink révén te is egy élménnyé válj!

A Borítékparadicsom – Ahol minden boríték egy csoda.

Képzeld el, hogy a kezedben tartasz egy légpárnás borítékot, amely több mint egy egyszerű csomagolás. Ez a boríték, melyet a Borítékparadicsom aranybarna vagy barna színben készült légpárnás nyomtatással alkotott meg, valódi érzelmeket hordoz. Amikor a címzett kézbe veszi, az első, amit érez, az a boríték textúrájának simogatása, amit a szemei csodálnak meg a logód fényes nyomtatásának köszönhetően.

A buborékos boríték nyomtatás nem csupán egy funkció, hanem az üzenetednek egy elegáns, szinte táncoló külsőt kölcsönöz, amitől a szív is hevesebben ver. A légpárnás tasak nyomtatás során pedig mi magunk teremtjük meg azt a különleges atmoszférát, amiben minden egyes boríték egy ígéret, egy lehetőség az újra és újra megtapasztalható izgalmakra.

A Borítékparadicsom nem csak egy hely, ahol megrendeled, amire szükséged van. Itt minden egyes boríték egy kaland kezdete, ahol te magad határozod meg a határokat. Éld át a tervezés örömét, az izgalmat, ahogy a terveid valósággá válnak, és amikor kezedbe veszed a kész terméket, érezd, ahogy az adrenalin szinted megugrik. Nálunk minden boríték nyomtatás egy egyedi művészeti alkotás, amelyet az érzéseid és a stílusod határoznak meg.

Lépj velünk együtt az izgalmak világába, és hagy, hogy a Borítékparadicsom borítékaival te is csillogást vigyél az emberek életébe!

Eljött az idő, hogy megtapasztald a Borítékparadicsom egyedülálló nyomda varázsát! Ahol minden egyes boríték nyomtatása, a gyártástól kezdve a légpárnás és buborékos boríték nyomásán át, egészen az egyedi légpárnás tasakokig, valódi mesterművé válik. Nálunk a reklám boríték nem csak egy üzenethordozó, hanem a Te üzenetedet hirdeti a világnak, míg a logóval ellátott borítékod egy személyre szabott védjegy, amely felerősíti vállalkozásod arculatát.

A reklámgrafika nyomásánál figyelünk minden apró részletre, hogy minden boríték, amely kikerül a kezeink közül, ne csak csillogóbb, hanem lenyűgözőbb is legyen. A kulcsszavak nem egyszerű szavak, hanem azok az értékek, amelyeket a Borítékparadicsom képvisel. Hidd el, amikor a kezedbe veszel egy ilyen borítékot, az adrenalin szinted magasra szökik, hiszen a minőség és az elegancia érintése minden alkalommal izgalmat vált ki.

Csatlakozz hozzánk, és éld át, ahogy a borítékparadicsommal együtt Te is a csúcsra emeled az izgalmakat!

Ebben a pillanatban egy új korszak hajnalán állsz. A Borítékparadicsom nyomda és borítékgyártás műhelyében ahol a reklámgrafika nyomása új dimenziókat nyit meg. Itt a légpárnás borítékok nem csupán csomagolóeszközök, hanem az üzeneted hírnökei, ragyogó színekben és megállíthatatlan vonzerővel.

A nyomda pulzáló szívében, ahol a tinta még forró, a légpárnás borítékok életre kelnek, és szédítő szépségükkel megbabonáznak. A csillogás, amit a céges logók és az éles kontúrok kínálnak, egy olyan élményt hoznak létre, ami a látvány és a tapintás minden érzékét megmozgatja. Olyan érzés, mintha az adrenalin maga festené meg a boríték minden egyes négyzetcentiméterét.

Ne állj meg itt, engedd, hogy a Borítékparadicsom még tovább vigyen az izgalmak hullámán. Ahol minden légpárnás boríték, minden nyomtatott grafika nem csak egy termék, hanem egy ígéret, egy utazás, amely magával ragad és a végtelenségig sodor. Hozd el a maximumot, és légy részese annak a megállíthatatlan sikernek, amit csak a Borítékparadicsom kínálhat.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
MegnevezéseA/11
Belső méret100x165mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Záródásaszilikoncsíkos (öntapadós)
Színebarna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu