B/12 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (140x225) aranybarna/barna - 200 db

5486,40 Ft 4320,00 Ft
27,43Ft / DB.
Raktáron

Fedezd fel a Borítékparadicsomot, ahol a borítékok nem csupán tárgyak, hanem üzenetek, érzelmek, és ígéretek hordozói. B/12-es méretű légpárnás borítékaink, amelyek a választott aranybarna vagy barna színben pompáznak, nem csak a szemedet gyönyörködtetik, hanem a tartalmukkal is védelmet nyújtanak. Válogass a 200 darabos dobozok között, melyeket árgarancia mellett kínálunk, hogy üzletednek ne csak a minőség, de a gazdaságosság is garantált legyen.

A logóddal ellátott légpárnás borítékaink olyan egyedi arculatot kölcsönöznek vállalkozásodnak, amelyet a Borítékparadicsom saját nyomdájában készítünk el neked. A boríték gyártás, nyomás és nyomtatás folyamatát szakértő kezek végzik, hogy a végeredmény ne csak egy boríték legyen, hanem egy üzenet, ami kiemelkedik a tömegből.

Válassz a szivárvány minden színében pompázó reklám borítékaink közül, és hagyd, hogy a kreativitásod szárnyaljon! A légpárnás tasakokat is aranybarna és barna színekben kínáljuk, hogy a csomagolt termék ne csak biztonságosan érkezzen meg, hanem stílusosan is.

A Borítékparadicsomnál tudjuk, hogy a boríték nyomtatási terved csak a képzelet korlátozza. Gyere, és alkoss velünk együtt olyan légpárnás borítékot, amely valóban különleges. Egy borítékot, amelyet kézbe véve a szívdobbanás is felerősödik, és az izgalom a végtelenségig növekszik. Éld át a Borítékparadicsom élményét, ahol a borítékok életre kelnek, és ahol minden küldemény egy újabb izgalmas történet kezdete!

Képzelj el egy világot, ahol minden boríték egy ajtó a végtelen lehetőségek birodalmába. A Borítékparadicsom csillogó univerzumában a légpárnás borítékok több mint védőburkok; ők az üzenetek, az ígéretek, a remények őrzői. Aranybarna és barna légpárnás borítékaink, olyanok, mint a kézműves csokoládé – minden egyes darab különleges és ellenállhatatlan. A buborékos borítékok pedig, mint a pezsgő buborékok, csak arra várnak, hogy szabadjára engedd őket.

És amikor a logóddal díszített légpárnás boríték a kezedből elindul, tudhatod, hogy valami izgalmas dolog veszi kezdetét. A borítéknyomda minden darabja egy ígéret arra, hogy az üzeneted nem veszik el a nagyvilágban. És miközben a gyártástól a nyomtatásig minden folyamatot a precizitás és a szenvedély vezérel, mi itt a Borítékparadicsomban egyetlen célt követünk: hogy a Te üzeneted a legfényesebben ragyogjon.

Merülj el a színek és formák özönében, válaszd ki a tökéletes árnyalatot, és hagyd, hogy a kreativitásod vezessen. A legjobbak vagyunk a borítéknyomtatásban, mert hiszünk abban, hogy a képzelet valóban szárnyalhat. Az aranybarna és barna színvilágú légpárnás borítékaidban ott pezseg az adrenalin, ott él a vágy, hogy minden üzenet, amit küldesz, egyben egy csoda is legyen. Legyen a Borítékparadicsom a partnered ebben a varázslatos utazásban.

Képzeld el, hogy kezedben tartasz egy borítékot, nem is akármilyet: egy Borítékparadicsom minőségi darabját. Az aranybarna és barna színekben pompázó légpárnás borítékot, ami nem csupán védelmet nyújt, de stílust és eleganciát is kölcsönöz. A buborékos boríték nyomtatása olyan, mintha egyedi, gondos kezekkel formálták volna minden egyes darabot, és amikor a légpárnás tasakból kibontasz egy üzenetet, az olyan, mintha egy távoli világ titkait tárja fel előtted.

És ne feledkezzünk meg a logós borítékokról sem, ahol a céged emblémája tiszteletteljesen hivalkodik, minden küldeményed egyedi márkaképviselete. A Borítékparadicsom nyomtatásánál minden szempár a részletekre figyel, hogy a végeredmény ne csak légpárnás boríték legyen, hanem egy üzenet, egy ígéret, egy szenvedély.

Engedd, hogy a Borítékparadicsom termékei megfogják és magukkal ragadják a figyelmed, ébreszd fel a vágyat, a kíváncsiságot és az izgalmat minden egyes boríték kibontásakor. Légy részese annak a mámoros érzésnek, amikor az adrenalin szinted a magasba szökik, mert tudod, hogy a borítékparadicsom minősége és stílusa mindent túlszárnyal. Emeld az izgalmakat a csúcsra, és éld át a Borítékparadicsom által nyújtott felejthetetlen élményt.

Borítékparadicsomunk minden egyes borítéka egy ígéret: egy ígéret arra, hogy az általad küldött üzenet nem csak eljut, hanem meg is érkezik. A borítéknyomdánkban a szakértelem és a precizitás találkozik: a borítékgyártás minden egyes lépése olyan, mint egy jól megkomponált szimfónia. És amikor a légpárnás boríték nyomásról van szó, minden egyes nyomás a védelmet és a gondoskodást jelképezi.

Amikor a buborékos borítékot nyomtatjuk, minden egyes pukkanó buborék a biztonság érzetét kelti fel. Az egyedi légpárnás tasakok nyomtatása pedig olyan, mint egy személyre szabott öltöny - tökéletes illeszkedés a tartalomhoz. A reklám borítékaink nem csupán hordozzák a márkád, hanem hirdetik is azt, mindezt a logós boríték nyomtatás finomságával.

A reklámgrafika nyomásával pedig nem csak a színek és formák kerülnek a papírra, hanem a vállalkozásod lelke is. Minden nyomtatott grafika egy újabb lehetőség, hogy a márka fényét még csillogóbban mutasd meg a világnak. És amikor a végterméket kezedbe veszed, érezni fogod, hogy az adrenalin szinted megugrik: a minőség, az innováció és az egyediség ünnepe ez. Velünk a borítékparadicsom nem csupán egy webáruház, hanem egy élmény, ami minden alkalommal magával ragad.

A Borítékparadicsom nem csak egy nyomda, hanem egy varázslatos műhely, ahol a borítékgyártás valódi művészetté emelkedik. Itt teremtjük meg azokat a lenyűgöző reklámgrafikájú légpárnás borítékokat, amelyekkel üzeneted nem csak megérkezik, hanem megragadja a szemeket és lelkeket. Minden egyes boríték, amit létrehozunk, az a tökéletes egyensúly a csillogás és a tartós üzenet között.

Szívünk dobog a nyomtatás ritmusára, miközben a légpárnás borítékok és a buborékos tasakok születnek meg kezeink alatt. A logós boríték nem csak az identitásodat viszi tovább, hanem a brandod érzését, személyiségét hordozza minden pecsétnyomással.

Minden egyes nyomtatott reklámgrafika a végtelen lehetőségek spektrumába repít, ahol a színek és formák lüktető táncot járnak. Ez egy olyan tánc, ami megállíthatatlanul sodor magával, szédítő hatással van az érzékekre, és adrenalinlöketet ad a vállalkozásodnak. A Borítékparadicsomnál minden boríték, légpárnás boríték egy ígéret, hogy izgalommal töltjük meg a szokásos üzleti kommunikációt, emelve az izgalmakat a csúcsra, és magunkkal ragadva mindenkit, aki részese lesz ennek az élménynek.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret120x215mm
Külső méret140x225mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színebarna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu