C/13 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (170x225) aranybarna/barna - 100 db

3302,00 Ft 2600,00 Ft
33,02Ft / DB.
Raktáron

Készítsd fel magad, hogy belevessz az érzékek és stílus örvényébe a Borítékparadicsommal! A C/13-as méretű légpárnás borítékaink, melyek aranybarna és barna színekben pompáznak, nem csak küldeményeid biztonságát garantálják, de magukban hordozzák az elegancia és a megbízhatóság ígéretét is. Minden 100 darabos doboz, amit kínálunk, nem csak egy termék, hanem egy ígéret, hogy az általad küldött üzenet odaérkezik, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A buborékos borítékok és a logós borítékok nyomtatása terén nem ismerünk kompromisszumot. A legfinomabb részletekig kidolgozott grafikák, a színpompás választék, és az árgarancia csak néhány ok, amiért ügyfeleink újra és újra minket választanak. A borítéknyomda nem csupán egy hely, ahol a gyártás zajlik, hanem ahol az inspiráció és a kreativitás találkozik.

Engedd, hogy a Borítékparadicsom szakértői segítségével a borítéknyomtatás ne csak egy szükséges lépés legyen, hanem a sikered szinonimája is. Egyedi méretű légpárnás tasakjaink, melyeket az igényeidhez igazítottuk, kiemelkednek a tömegből és garantálják, hogy minden egyes üzeneted a címzetthez szóljon. Válaszd a Borítékparadicsomot, és tedd a csillagokat is elérhetővé!

Merülj el a Borítékparadicsom varázslatos világában, ahol minden boríték egy üzenet, minden üzenet egy történet. Aranybarna és barna színű légpárnás borítékainkban a biztonság és szépség tökéletes harmóniát alkotnak. Olyan ez, mint a hajnal első sugarai, amelyek megcsillannak a harmatcseppen, vagy mint az esti égbolt csillagfénye, amely megtöri a sötétséget.

A buborékos borítékok, amint kezedbe veszed, egy pillanatra elvarázsolnak, mint egy gyermek első látásra szerelembe esik a színes lufikkal. A légpárnás tasakok nyomtatása közben pedig a precízió és az egyedi dizájn keveredik, mint a legfinomabb étcsokoládé olvad a nyelveden, és az adrenalin szinted emelkedik, ahogy a várakozás izgalma a tetőfokára hág.

A logóval díszített borítékok pedig nem csupán képviselik márkádat, de magukban hordozzák vállalatod személyiségét, mintha minden boríték egy kézfogás lenne a távoli ügyfelekkel. A reklámgrafika nyomás során pedig a színek és formák olyan tökéletes összhangban táncolnak, hogy mindenki szívét megdobogtatják.

Lépj be a Borítékparadicsom csillogó birodalmába, ahol minden egyes boríték magával ragad, és az izgalmak folyamatosan a csúcsra törnek. Hagyd, hogy termékeinkkel együtt az adrenalin szabadon áramoljon vénáidban, és minden egyes küldeményeddel újra és újra elvarázsolj!

Borítékparadicsomunk csodálatos világában minden egyes boríték, amit kínálunk, egy ígéret: az ígéret, hogy a te üzeneted megkapja azt a figyelmet, amelyet megérdemel. Az aranybarna és barna légpárnás borítékok, amelyek nyomtatásával foglalkozunk, nem csupán csomagolóeszközök. Ők a megbízhatóság, a biztonság és az elegancia hírnökei, akik hűségesen őrzik a bennük rejlő tartalmat.

Különleges buborékos boríték nyomtatásunkkal olyan termékeket alkotunk, amelyek már önmagukban is üzenetet hordoznak. Ezek a borítékok kifejezik a gondoskodásodat és odafigyelésedet, amit a csomagolt tárgyaid iránt tanúsítasz. A légpárnás tasakok pedig, amiket a te egyedi igényeid szerint nyomtatunk, olyanok, mint a modern kor üdvözletei – praktikusak, de mégis stílusosak.

A logós borítékok pedig nem csupán a céged arculatát hivatottak közvetíteni, hanem egyben a hozzád fűződő kapcsolat minőségét is képviselik. Hiszen amikor egy borítékon a te logód díszeleg, az olyan, mintha minden egyes alkalommal kézzel adnád át a benne rejlő üzenetet.

A Borítékparadicsomnál a nyomtatás nem pusztán egy technikai folyamat. Ez egy művészet. Egy szenvedély. Egy olyan folyamat, amely során a színek és formák egyesülnek, hogy valami varázslatosat hozzanak létre. Olyan varázslatot, amely a kezeid között megelevenedve, az adrenalin szintedet az egekbe emeli.

Válaszd a Borítékparadicsomot, ahol a minőség és a stílus találkozik, ahol a borítéknyomtatás élménnyé válik, és ahol minden egyes borítékkal együtt az izgalmak is a csúcsra emelkednek.

A Borítékparadicsomnál minden nyomtatás egy újabb lehetőség az izgalomra. Boríték nyomdánkban nem csak a tintát préseljük a papírra, hanem a szenvedélyt is, ami a márkánkat jellemzi. A boríték gyártás minden egyes lépése, a légpárnás boríték nyomásától a buborékos boríték készítéséig, a tökéletesség iránti elkötelezettségünket tükrözi.

Amikor egy egyedi légpárnás tasak elhagyja a nyomdánkat, nem csak egy csomagolóeszközt adunk át, hanem egy ígéretet: az ígéretet, hogy a benne rejlő tartalom biztonságban és stílusosan érkezik meg céljához. A logós boríték nyomtatás során pedig a te vállalkozásod személyisége válik azonosíthatóvá, a reklámgrafika nyomás pedig a te üzenetedet juttatja el a világ minden tájára.

A Borítékparadicsomnál a csillogás nem csak a felületen érvényesül, hanem mélyebben, a minőség és a megbízhatóság rétegeiben. Minden egyes boríték, amelyet a kezedbe fogsz, a lebilincselő figyelem részese lesz, és minden üzenet, amit küldesz, az adrenalin pezsgésével érkezik meg. Velünk a boríték több, mint csomagolás: egy élmény, amely az izgalmakat a csúcsra emeli.

A Borítékparadicsom nyomda és gyártó műhelyében a lüktető ütem nem csak a gépek munkájában, hanem minden egyes borítékban érezhető. Ahogy a reklámgrafikák életre kelnek, úgy kel életre a papír is - minden egyes boríték egy történetet mesél el, és a kulcsszavak, mint csillogó csillagok, útmutatást adnak ebben a történetben.

A borítékgyártás minden mozdulata, minden nyomás a legnagyobb gondossággal történik, hogy a végeredmény ne csak egy boríték legyen, hanem egy megfogható emlék, egy kézzelfogható izgalom. A borítékaink szédítően szépek, és a logós légpárnás borítékaink megállíthatatlanul hirdetik üzenetedet.

Engedd, hogy a Borítékparadicsom részese legyen az üzenetednek, és hogy a csillogóbban, még lebilincselőbben megfogalmazott szavakkal a maximumot hozzuk ki az izgalmakból. Adj többet, és hagyd, hogy a borítékaink sodorjanak magukkal, egy olyan utazásra, ahol az adrenalin csak pezseg, és az izgalmak csak a csúcsra törnek.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret150x215mm
Külső méret170x225mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színebarna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu