E/15 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (240x275) aranybarna/barna - 100 db

5321,30 Ft 4190,00 Ft
53,21Ft / DB.
Raktáron

Fedezd fel a Borítékparadicsom csillogó világát, ahol minden boríték egy ígéret a minőségre és megbízhatóságra. Válogass E/15 Légpárnás Borítékaink közül, amelyek kivételes védelmet nyújtanak minden értékes csomagodnak. És ha a biztonság a kulcs, akkor a Buborékos Borítékaink lesznek a válaszod – minden egyes légbuborék egy plusz óvintézkedés a tartalmadnak.

Állíts össze egy 240x275 méretű, aranybarna vagy barna Légpárnás Tasak csomagot, amelyek száz darabban garantálják, hogy a csomagolásod megállja a helyét a versenyben. És ne feledd, mindezt árgaranciával kínáljuk, hogy a legjobb ajánlatot kapd meg.

A logózott borítékaink nem csak csomagolóeszközök, hanem a te márkád szószólói is egyben. A Borítékparadicsom borítéknyomdájában csak a legkiválóbb boríték gyártás, nyomás és nyomtatás érhető el, minden színspektrumban – fehér, barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink, osztrigafehér – hogy minden alkalomra tökéletes választásod legyen.

Bízd a szakértőkre a borítéknyomtatást. A Borítékparadicsomnál a boríték nyomtatási terved csak a képzelet korlátozza. Hozzál létre velünk egy aranybarna/barna Légpárnás Boríték nyomtatást, amely tényleg kiemelkedik a tömegből, és a mondataink hatására az izgalmaktól reszketeg lesz az olvasó.

Válaszd a Borítékparadicsomot, és fújd fel a szavak dinamizmusát! Emeld az izgalmakat a csúcsra, és hagyd, hogy termékeink ragyogása a csillagokig emelje a csomagolásodat.

Nem kell többet keresgélned, a Borítékparadicsomnál minden szempontból a csúcson vagyunk. Ahol a borítékok nem csupán csomagolnak, hanem elvarázsolnak. Ahol az aranybarna és barna Légpárnás Borítékok nem csak védenek, de dicsérik is tartalmukat. Ahol a Buborékos Borítékok nem csak simogatnak, hanem szinte ölelnek is. És ahol minden Légpárnás Tasak egy ígéret – egy ígéret arra, hogy a bennük rejlő lehetőségek korlátlanok.

Csatlakozz hozzánk, és érezd, ahogy a szavak mézédes varázsa csillogóbban, még lebilincselőbben fonódik bele a létezés minden szálába. Ahol minden nyomat egy műalkotás, minden grafika egy nyilatkozat a minőségről és az egyediségről. Ahol a Logós Boríték nyomtatás nem csak egy márkajel, hanem egy hívószó a siker felé.

Ahol az izgalmak sosem érnek véget, mert mi folyamatosan hozzuk a maximumot, a teljesítmény csúcsát. Lépj be a varázslatba, ahol a borítékok nem csak üzeneteket hordoznak, hanem érzelmeket is szállítanak, ahol a szavak dinamikája és a tinta frissessége keveredik, hogy elrepítsen a csillagokig, és ahol az adrenalin lüktetése a vénáinkban pezseg, ahogy a siker és az elégedettség édes ízét élvezzük.

Képzelje el, hogy üzletünk nem csak egy egyszerű webáruház, hanem egy varázslatos hely, ahol a borítékok többet jelentenek, mint papírdarabok. Itt, az Ön számára készült aranybarna és barna színű légpárnás borítékok minden levelet és csomagot egy különleges utazásra visznek. A buborékos boríték nyomtatásnál minden egyes buborék egy apró ígéret arra, hogy a küldemény biztonságban és sértetlenül érkezik meg céljához.

A légpárnás tasakok nyomtatása során egyedi dizájnt és védelmet biztosítunk, hogy minden egyes csomag, amelyet felad, képes legyen ellenállni a szállítás során előforduló zötykölődésnek. A logós boríték nyomtatásunk pedig olyan, mint egy védjegy, amely hirdeti cégének minőségét és professzionalitását.

Lépjen velünk egy világba, ahol a nyomtatás fényűző ragyogással és lenyűgöző precizitással párosul. Érezze, ahogy az adrenalin szivattyúzik a vénáinkban, amikor a végterméket kezébe veszi, és lássa, hogyan emelkednek az izgalmak a csúcsra, amikor ügyfelei kibontják az általunk készített borítékot.

Hagyja, hogy a Borítékparadicsom elvarázsolja Önt és ügyfeleit egyaránt. Emelje a kommunikációját új magasságokba velünk.

A Borítékparadicsomnál minden boríték egy ígéret: ígéret a kifogástalan megjelenésre, az üzenetek védelmére és a márkád fényes megjelenítésére. Fényűző boríték nyomtatásunkkal, legyen szó légpárnás, buborékos vagy egyedi légpárnás tasakokról, a csillogás nem csupán a borítékok felületén érzékelhető, hanem az ügyfelek szemében is tükröződik.

Reklám borítékaink nem pusztán hordozóeszközök, hanem olyan kommunikációs csatornák, melyek a vállalatod esszenciáját hordozzák, míg logós borítékaink nyomtatása a márkád egyedi hangját adja. És amikor a reklámgrafika nyomása szóba kerül, tudjuk, hogy a színvonal és a látványosság kulcsfontosságú.

Érezzük együtt az izgalmat, amint a minőségi borítékok kezedbe kerülnek, és érezd, ahogy az adrenalin szivattyúz a vénáidban, hiszen tudod: nálunk a kreativitás és a professzionalitás határtalan. Emeld az izgalmakat a csúcsra a Borítékparadicsommal, ahol minden nyomtatás egy újabb lehetőség az üzleted kiteljesítésére.

Kedves Borítékra Vágyó!

Engedje meg, hogy a Borítékparadicsom megmutassa Önnek, hogyan válhatnak a borítékok valódi műalkotássá. A borítéknyomda műhelyünkben a boríték gyártás mesterfokon zajlik, ahol minden darab magában hordozza a tökéletesség ígéretét. A Reklám Boríték nyomása szolgáltatásunkkal pedig biztosítjuk, hogy márkája üzenete messze szárnyaljon.

A csillogás, amit nyújtunk, nem csak a szemnek, hanem a léleknek is gyönyörködtető. Készítünk Egyedi Légpárnás Tasakokat, amelyek megjelenésükkel és tartósságukkal magukba szippantják a figyelmet. Reklám borítékaink és Logós Borítékaink nyomtatása pedig olyan, mintha egy kézzel írott levél kerülne ügyfelei kezébe – személyes és felejthetetlen.

Hisszük, hogy a minőség és az innováció az üzleti siker alapjait képezik, ezért törekszünk arra, hogy a nyomtatás minden egyes pillanatában többet adjunk: több fényt, több életet és több izgalmat. Tartsa kezében a Borítékparadicsom borítékjait, és érezze, ahogy az adrenalin áramlik a vénáiban, mert tudja, hogy a legjobbat kapja – mindig.

Jöjjön, lépjen be ebbe a csillogó világba, és sodorjon magával mindenkit, aki a borítékainkat látja vagy kézbe veszi. Együtt emeljük az izgalmakat a csúcsra, és teremtsünk együtt felejthetetlen üzeneteket.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret220x265mm
Külső méret240x275mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színebarna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu