B/12 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (140x225) fehér - 200 db

5486,40 Ft 4320,00 Ft
27,43Ft / DB.
Raktáron

Merüljön el a Borítékpáradicsom színes világában, ahol minden boríték egy ígéret a kiválóságra! Fedezze fel B/12-es kategóriánk csillagát, a lélegzetelállítóan elegáns, fehér színű légpárnás borítékainkat, melyek nem csupán védenek, de hirdetnek is.

Fehér színben pompázó, 200 darabos dobozainkban érkező buborékos borítékaink garantáltan felkeltik a figyelmet, legyen szó üzleti ajánlatról vagy személyes üzenetről. Árgaranciánk biztosítja, hogy Ön mindig a legjobb üzletet kapja, profitját pedig mi szem előtt tartva nyomtatjuk logóját minden egyes borítékra, hogy már a kézbesítés pillanatában is építsük márkáját.

A Borítékpáradicsomnál nem csak borítékokat gyártunk, hanem lehetőségeket nyomtatunk. Széles színpalettánk – fehértől az osztriga színig, a szivárvány minden árnyalatában – biztosítja, hogy üzenete mindig kiemelkedjen.

Legyen szó fehér légpárnás borítékról, buborékos változatról vagy a különleges légpárnás tasakról, nálunk minden nyomat egy művészi alkotás. Hagyja, hogy szakértelmünk és szenvedélyünk az Ön szolgálatába álljon. Együtt hozzuk létre azt a nyomtatási tervet, amely nem ismer határokat – csak lehetőségeket.

Ne elégedjen meg kevesebbel, mint amit megérdemel: válassza a Borítékpáradicsomot, ahol minden boríték egy üzenet, és minden üzenet egy siker történet kezdete.

Képzelje el, ahogy kezébe vesz egy borítékot a Borítékpáradicsomból. Nem csak egy boríték ez, hanem egy kapu, ami kinyílik a lehetőségek birodalmába. A fehér légpárnás borítékaink nem csak a tartalmat védelmezik, de az Ön üzenetét is fényűzővé varázsolják, mintha csak a legfinomabb méz folyt volna bele a szavakba, édesen csábítva az érzékeket.

A buborékos borítékokat kézbe véve a tapintás már önmagában egy élmény. A színes borítékaink, a fehértől, barnától az osztrigafehérig, nem csak szemet gyönyörködtetőek, de a márkáját is kiemelik a tömegből. A logóval ellátott borítékok pedig nem csak levélhordozók, hanem a hitelesség és professzionalizmus hordozói is egyben.

A Borítékpáradicsom nyomda mestermunkája minden egyes borítékban megelevenedik. A színek vibrálása, a papír minősége, és a nyomtatás precizitása mind arra szolgálnak, hogy az üzenet, amit továbbít, ne csak elérje célját, hanem meg is ragadja azt.

Nálunk a boríték nem csak egy tárgy, hanem a siker hírnöke. Engedje, hogy az adrenalin pezsegjen vénáiban, amikor partnerének vagy ügyfelének átnyújt egy olyan borítékot, ami igazán érdemes arra, hogy kézbe vegye. A Borítékpáradicsommal Ön nem csak küld, hanem maradandó benyomást is hagy.

A Borítékparadicsom kínálatában a fehér színű légpárnás boríték nem csupán egy termék, hanem egy ígéret, hogy minden küldemény különleges kezelést kap. A buborékos borítékek kiváló minősége és a logós borítékok professzionális megjelenése együttesen garantálják, hogy már a kézbesítés előtti pillanatokban is érezhető legyen az izgalom. A légpárnás tasakok nyomtatása során pedig olyan precizitással dolgozunk, amely minden egyes borítékot műalkotássá emel.

Élje át Ön is azt a pillanatot, amikor kézbe vesz egy Borítékparadicsom borítékot. Engedje, hogy az elegancia és a minőség érzése átjárja, hiszen minden egyes borítékunkkal nem csupán egy üzenetet küld, hanem egy emléket is teremt. Az adrenalin garantáltan pezsegni fog a vénáiban, amikor megpillantja a tökéletesen nyomtatott logóját, ami fényűzően kiemelkedik a fehér hátterű borítékon.

A Borítékparadicsomnál a csillogás nem véletlen – minden borítékunkat azzal a céllal készítjük, hogy ügyfelei számára már a kézbesítés is egy maradandó élmény legyen. Emelje az izgalmakat és válasszon minket, hogy üzenetei a csúcsra jussanak!

A Borítékparadicsom fehér színű légpárnás borítékai magukban hordozzák az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát. Amikor a kezébe vesz egy ilyen borítékot, nem csupán egy tárgyat érez, hanem egy eszményi kapcsolatot a márkája és az ügyfelei között. A logóval ellátott, csillogó grafikával nyomtatott borítékaink minden részletükben a minőséget és az elkötelezettséget sugározzák.

A buborékos borítékaink reklámgrafikával történő nyomása új szintre emeli a vizuális kommunikációt, ahol minden egyes boríték egy mozivászon, amin a brandje játssza a főszerepet. Az egyedi légpárnás tasakok nyomása pedig nem csak a tartalmak védelméről szól, hanem arról a különleges pillanatról is, amikor az ügyfelei kézbe veszik őket – egy pillanatról, amely az adrenalin pezsegésével párosul.

A Borítékparadicsom borítékgyártási folyamatában a legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy a reklám borítékok és logós borítékok nyomása minden elvárását felülmúlja. Minden nyomtatott borítékunk egy ígéret arra, hogy márkája kiemelkedik a tömegből, és üzenetei nem csak eljutnak, hanem meg is maradnak.

Lépjen velünk együtt a csillogás és a lebilincselő megjelenés világába, ahol a boríték nem csak egy csomagolóeszköz, hanem egy hatékony kommunikációs csatorna. Tegye próbára a Borítékparadicsomot, és hagyja, hogy termékeink magukkal ragadják Önt – egészen addig, amíg az izgalom és az adrenalin a csúcspontra nem hág!

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret120x215mm
Külső méret140x225mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színefehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu