CD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x175) fehér - 200 db

7239,00 Ft 5700,00 Ft
36,20Ft / DB.
Raktáron

Képzeld el, hogy a kommunikáció nem csak átadás, hanem ünnepély. A Borítékparadicsomnál mindez valóság. A CD Légpárnás Borítékaink nem csupán védik a tartalmat, de üzenetükkel, designjukkal egyenesen a csillagokig röpítenek. A Fehér Buborékos Borítékaink ragyognak, mint a tiszta égbolt, a Fehér Légpárnás Tasakjaink pedig olyanok, mint a hajnal első fényei – frissek és megújítók.

Nálunk a színek szivárványa vár – a fehértől a barnán át a vibráló rózsaszínig. Minden árnyalatban kínálunk megoldást, hisz tudjuk, hogy minden üzleti identitás egyedi. A legfinomabb részletekig kidolgozott, logóval ellátott Borítékaink olyanok, mint az üzleti világ haute couture-je, és a nyomtatás? Az nem más, mint az elegancia és a profizmus jegyében történő alkotás.

Hozd el hozzánk nyomtatási tervedet, és mi átlendítünk a képzelet korlátain, együtt teremtünk valami olyat, ami tényleg kiemelkedik. Az Árgarancia és a Profit nem csak ígéret – nálunk ez a valóság.

A Borítékparadicsomnál a Boríték gyártás és nyomtatás maga a művészet, amely minden borítékot élettel tölt meg. Ne hagyd, hogy üzeneted elhalványuljon a tömegben. Emelkedj ki velünk, és hagyjuk, hogy a szavak dinamizmusa magával ragadja az olvasókat.

"Fújd fel a szavak dinamizmusát!" Nem csupán szlogen – nálunk ez a mindennapok része.

Képzeld el, hogy minden boríték, amit kezedbe veszel, nem csupán egy tárgy, hanem egy kapu, egy ígéret kapuja, ami mögött végtelen lehetőségek várnak. A Borítékparadicsom világában ez a mindennapi varázslat. Minden egyes fehér légpárnás borítékunk, amit nyomtatunk, egy csillogó ígéret a végtelenbe, egy lebilincselő meghívás a siker és az innováció világába.

A buborékos borítékaink nem csupán a védelem szinonimái, hanem a stílus és az elegancia hordozói. Olyanok, mint a szavak mézédes varázsa, melyekkel üzeneted kibontakozik és elvarázsolja a címzetteket. A légpárnás tasakokkal pedig egy olyan érzés jár, mintha maga a biztonság ölelne körbe minden fontos dokumentumot.

A színek játéka, a logók tökéletes megjelenése, az árgarancia és a profit összehangolása nálunk több, mint üzleti vállalkozás; ez a művészet maga. A fehér színtől a mély barackig, minden árnyalatban kínálunk megoldást, hogy üzeneted ne csak eljusson, hanem maradandó benyomást hagyjon.

A Borítékparadicsomnál a boríték gyártás és nyomtatás nem egyszerű folyamat, hanem egy ünnepély, ahol a nyomtatási tervedet valóra váltjuk, és ahol a boríték nem csak hordoz, de beszél is. Hozd el terveidet, és együtt szárnyalunk a csillagok közé, ahol az izgalmak csak a kezdetek, és az adrenalin a vénáinkban pezseg, amikor kézhez kapjuk a tökéletesen kivitelezett borítékot.

Várunk, hogy együtt teremtsünk varázslatot - a Borítékparadicsomnál, ahol minden boríték egy csoda.

Kedves Boríték Kereső!

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak egy világba, ahol a fehér szín nem csak egyszerű árnyalat, hanem a tökéletesség, az elegancia, és a professzionalizmus szimbóluma. A Borítékparadicsom webáruház fehér légpárnás borítékainak nyomtatása nem csupán egy folyamat – ez művészet. Olyan buborékos borítékok, amik nem csak védenek, de hirdetnek is, mindezt olyan stílusban, amely magával ragad és emlékezetessé tesz.

Képzeld el, hogy a légpárnás tasakok nem csak egy szállítási eszközök, hanem egy üzenet, egy ígéret a kezedben. A logód, ami rájuk kerül, nem egyszerű jel – az egy védjegy, amit senki sem felejt el. Ez a nyomtatás kulcsszavakkal történik, amelyeket körültekintően választunk ki, hogy ügyfeleid szemében a legfényesebben tündököljön a márkád.

Lépj velünk egy magasabb szintre, ahol a borítékok nem csak csomagolnak, hanem mesélnek is. Sodródj az áramlattal, ahol az adrenalin pezseg a vénáinkban, mert tudjuk, hogy amit kézbesítünk, az több, mint egy termék – egy élmény. Emelkedjünk az izgalmak csúcsára együtt, mert a Borítékparadicsomnál minden nyomtatás egy újabb csúcspont.

Légy részese annak az izgalmas folyamatnak, ahol a boríték nem csupán csomag, hanem egy üzenet, egy arc, egy márka. A Borítékparadicsomnál a boríték nyomda és gyártás során minden egyes fehér színű légpárnás boríték egy ígéret – a biztonság és a stílus ígérete. A logós grafika nyomása nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy lehetőség arra, hogy a céged arculatát a világ minden tájára eljuttasd.

Gondolj a buborékos borítékra nem csak mint tárgyra, hanem mint a te saját, személyre szabott reklámgrafikádra, amely kézbesítés közben is hirdeti vállalkozásodat. Az egyedi légpárnás tasak nyomás lehetőséget ad, hogy megkülönböztethető, emlékezetes legyen a márkád. A reklám boríték nyomás során a logód felvillanása többet mond ezer szónál.

A Borítékparadicsom mindezt csillogóbban, lebilincselőbben teszi – mintha csak az adrenalin szivattyúzná a tintát a nyomdagépbe, és az izgalmakat a csúcsra pörgetnénk. Légy merész, válassz minket, és együtt hozzuk meg azt a pezsgést, amire vevőid és te is vágytok!

Képzeld el azt a pillanatot, amikor egy boríték nem csak egy boríték. Amikor minden egyes szállítás egy show, egy elragadó előadás, ahol te vagy a főszereplő. A Borítékparadicsomnál minden nyomtatás egy ígéret – az ígéret, hogy a te üzenetedet a leglüktetőbben, a legcsillogóbban és a leglebilincselőbben adjuk át.

Szédítő tempóban haladunk, megállíthatatlanul nyomtatjuk a logódat, mint egy mester, aki a festményén dolgozik. Több mint egy nyomtatás – ez egy műalkotás. A te vállalkozásod szíve, a te szenvedélyed látszik meg minden egyes elegánsan és precízen kialakított borítékon. Adunk még többet, mert tudjuk, hogy te is többet érdemelsz. A legmagasabbra toljuk az izgalmakat, hogy minden kézbesítés emlékezetes legyen. Sodorj magaddal, ragadd magaddal ügyfeleidet ezen az izgalmas utazáson, amit csak mi tudunk nyújtani. A Borítékparadicsomnál minden boríték egy izgalmas üzenet, amely pezsgést visz a mindennapokba.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret180x165mm
Külső méret200x175mm
Db/doboz200 db
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színefehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu