Színes Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak 200 x 275mm D/14 Piros - 100 db/doboz

Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft

You Save 6% (540,00Ft)

81,00Ft / DB.
Raktáron

Piros védelem a nagy utazáshoz – D/14 Légpárnás Borítékod, ami több, mint csak csomagolás

Fedezze fel, hogyan nyújthatja át értékei teljes biztonságban: a D/14 Piros Légpárnás Borítékunkat kifejezetten azok számára terveztük, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőségben és stílusban. A különleges piros szín nem csak figyelemfelkeltő, hanem azonnal hírül adja: itt valami értékes érkezik.

A D/14 200x275mm méretű piros borítékaink kiváló minőségű FSC minősített kraft papírból készülnek, ami nem csak erős és ellenálló, de környezetbarát is. A hatékony Hot-Melt ragasztási technológia garantálja, hogy a tartalmat csak a megfelelő címzett fogja megismerni. Az egyedülálló légzsákréteg pedig extra védelmet nyújt a szállítás során fellépő hatások ellen.

Nem egyszerű boríték ez, hanem egy meggyőző marketing eszköz, ami segít kiemelkedni a tömegből. A prémium anyaghasználatnak és a különleges buboréktechnológiának köszönhetően termékünk tökéletes választás lehet promóciós anyagok, marketing kampányok és céges ajándékok postázásához. Az élénk piros szín pedig biztosan nem marad észrevétlen, és emlékezetessé teszi márkáját.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy csomagjai a lehető legjobb kézben utazzanak. Rendelje meg most a D/14 Piros Légpárnás Borítékot, és tegye meg az első lépést a kifogástalan benyomás felé. Válassza a minőséget, válassza a biztonságot, válassza a Borítékparadicsomot!

Ez a D/14-es modellünk a tökéletes választás azok számára, akik a piros szín erejével kívánják kiemelni csomagjaikat. A belső 180x265mm-es és a külső 200x275mm-es méretű borítékaink ideálisak dokumentumok, kisebb tárgyak biztonságos szállítására. Környezetbarát FSC minősített papírunk, a Hot-Melt ragasztó és a vízálló bevonat a védelem legmagasabb szintjét nyújtják.

Gyors és megbízható szállítás, versenyképes árak, és egy kiváló minőségű termék, amely készleten van – a D/14-es Piros Légpárnás Boríték mindent megad, amire egy sikeres és hatékony csomagolásra van szükség. A piros, kék, sárga, fekete, pink, és zöld színárnyalatok közül választva még személyre szabottabbá teheti üzenetét.

Egy lépéssel a versenytársak előtt: Innovatív Védelem és Stílus a D/14 Légpárnás Borítékban

Amikor az Ön csomagja indul a nagy utazásra, a D/14 Piros Légpárnás Boríték készen áll, hogy minden értéket biztos kézzel öleljen körül. Nem csak boríték – ez egy ígéret a kifogástalan védelemre, ahol a piros szín a figyelem középpontját és a szenvedély melegét hordozza.

Szakítson a hagyományos csomagolási megoldásokkal, és lépjen be a D/14 Légpárnás Boríték világába. A megbízható Hot-Melt ragasztóval ellátott borítékunk garantálja, hogy a csomagja biztonságban és sértetlenül érkezzen meg céljához, amelyet a Sprinter és a Magyar Posta is preferál. A környezetbarát borítékunk, mely az ipari és postai szektorokban is kedvelt, minimalizálja a sérült küldemények kockázatát.

Szüntesd meg a drága kartondobozok szükségességét Piros Buborékos Borítékok használatával. Tökéletes megoldás csomagküldő webáruházaknak, ipari, postai csomagoló részlegeknek, E-kereskedelmi szolgáltatók, Amazon, eBay, Alibaba, Árgép, Árukereső, Kiskereskedők, Exportőrök, Vinted, csomagküldő kereskedői részére értékesítő weboldal számára.

 

Színes légpárnás buborékos boríték, tasak

  • a színes külsőjüknek köszönhetően ezek a buborékos borítékok erősen megragadják a figyelmet
  • kívül színes, erős kraft borítás nagyfokú védelmet biztosít
  • 6 vonzó színárnyalatban: kék, piros, pink, sárga, zöld, fekete
  • 2 féle méretben elérhető: D/14 és G/17
  • könnyen feliratozható, címkézhető

Ezeket a színes légpárnás tasakokat is kérheted egyéni nyomtatással (saját céglogóddal) is!

 

További információ
Belső méret180x265mm
Külső méret200x275mm
AnyagaFSC tanúsított színes kraft (papír)
Színepiros
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu