A Buborékfólia méretei: A méret tényleg számít!

Betöltés... 4 view(s)
A Buborékfólia méretei: A méret tényleg számít!

Csodáld meg a Buborékfólia különböző méreteit és tudd meg, miért van jelentősége a méretnek, amikor csomagolást választasz. Merülj el a szélességben és hosszúságban, hogy a legmegfelelőbb választást tudhasd.

Elsőként játsszunk el a gondolattal, hogy a buborékfólia unalmas. És most köpjünk ezen a gondolaton, mert nincs ennél távolabb az igazságtól! A buborékfólia az igazi modern technológiai csoda. Csak gondolj bele: aprócska légbuborékok egy hajszálvékony fóliába zárva, ami képes megvédeni a világ legkülönbözőbb tárgyait a káros külső hatásoktól, mintha egy láthatatlan erőpajzs ölelné körbe őket!

Nézzük csak a tényeket! Olcsó buborékfóliát találni? Sosem volt még könnyebb! Az interneten rengeteg buborékfólia akcióval találkozhatsz, ahol a lehetőségek tényleg csak a te saját elképzeléseidben vannak korlátozva.

A csomagolás buborékfóliával még sosem volt egyszerűbb és még sosem volt gazdaságosabb. Miért költenél óriási összegeket drága, nehéz és környezetkárosító kartondobozokra, amikor ott a buborékfólia, mint egy könnyed, gazdaságos és hatékony alternatíva?

És itt most nem csak a buborékfóliáról van szó, mint anyagról. Hanem a buborékfólia, mint koncepcióról. Mert a buborékfólia a jövő! Gondolj bele, a buborékfólia gyártók ma már különböző méretű és színű buborékfóliákat is gyártanak. Lehet akár személyre szabott buborékfóliád is, amin ott virít a céged logója vagy akár a saját arcképed.

Nem elég, hogy a buborékfóliás csomagolás biztonságos, hanem még menő is! Az irodában a főnök szeme is fel fog csillanni, amikor meglátja, hogy milyen stílusosan tudod csomagolni a dokumentumokat.

És a méretek? Azoknak sincs határa! Van buborékfólia 10 cm szélességben, ha csak egy apró tárgyat kell becsomagolnod, de akár 220 cm szélességben is, ha mondjuk egy egész bútort kell biztonságban szállítanod.

Szóval miért is választanál más csomagolási megoldást, amikor ott a buborékfólia, ami minden igényedet kielégíti? Használd a buborékfóliát és csomagold a jövőbe a termékeidet!

 

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu