C/6 (175x115mm) Dokumentum tasak, Okmánytasak, Csomagkísérő tasak (DokuFix) öntapadó tasak - 1000db/csomag

Special Price 8763,00 Ft 6900,00 Ft Eredeti ár: 9119,00 Ft

You Save 4% (356,00Ft)

8,76Ft / DB.
Raktáron

Dokumentumok Biztos Kikötője – A Megbízható Öntapadó Dokumentum Tasak

Védje Meg Értékeit Időjárás Álló Szilárdsággal

Fedezze fel a Dokumentum Tasakokat, amelyek új szintre emelik az okmányok védelmét és biztosítják a dokumentumok szállítás közbeni sérthetetlenségét. Válasszon bennünket, hogy csomagjai biztonságos kikötőbe érkezzenek.

Legyen az eső, hó vagy hőség, a Dokumentum Tasak erős Hot-Melt ragasztója mindig megőrzi tapadását. Az Öntapadó Okmánytasak nem csak a szárazságot garantálja, hanem ellenáll az olajnak és a szakadásnak is, így dokumentumai érintetlenek maradnak.

Nem csak a szilárdságával nyűgöz le, hanem környezetbarát anyaghasználatával is – a Dokumentum Tasak PE alapanyaga gondoskodik a fenntarthatóságról. Fémes fényvisszaverő felületével a vonalkódok könnyedén olvashatóak, optimalizálva a logisztikát.

Több méretben kapható, így legyen szó egy számláról vagy egy nagyobb szállítólevélről, minden csomagolási igényre van megoldásunk. Ne hagyja a véletlenre – legyen Ön is részese a tökéletes szállítás élményének az Öntapadó Dokumentum Tasak segítségével.

Tökéletesen Tapad, Körülmények Ide vagy Oda - Az Ön C/6 Méretű Dokumentum Tasakja

Biztonságban tartja tartalmát, bárhova is repül

A C/6 méretű Dokumentum Tasakunk az Ön hű társa minden szállítási feladat során. Kifejlesztettük ezt a terméket úgy, hogy kiválóan illeszkedjen a gyakran szállított dokumentumok, számlák és szállítólevelek méretéhez. A méretre szabott tervezés mellett, a különleges szintetikus forróolvadék ragasztónk garantálja, hogy a tasakja szorosan és biztosan tapadjon bármilyen csomagfelületre, ellenállva az időjárási viszontagságoknak.

Futárszolgálatok által elismert megoldás

Legyen szó belföldi vagy nemzetközi szállításról, a Dokumentum Tasakunk használata előnyt jelent. A Sprintertől kezdve a Magyar Postáig, a futárcégek ismerik és értékelik ezen termék stabilitását és megbízhatóságát. A jóváhagyások sorozata bizonyítja, hogy az Öntapadó Dokumentum Tasakunk egyet jelent a kiváló minőséggel a szakma szemében.

Válassza a Rugalmasságot - Több Méretben Kínáljuk

Mivel tudjuk, hogy az igények különbözőek lehetnek, a Dokumentum Tasakunkat öt különböző méretben készítettük el, hogy minden csomagolási szükségletet kielégítsünk. A C/6 méret azonban valódi slágertermékünk: tökéletesen alkalmas a legtöbb standard méretű dokumentum biztonságos csomagolására.

Kezelése Könnyű, Tapadása Tökéletes

A Dokumentum Tasak használata gyors és egyszerű, még a legnagyobb sietség közben is. A tapadás ereje mellett, a könnyű kezelhetőség is előtérbe kerül – egyszerűen húzza le a védőszalagot, és helyezze a tasakot a kívánt felületre. A biztonságos záródás mellett a dokumentumok szárazon és sértetlenül maradnak, így Ön nyugodt lehet, hogy a csomag tartalma épségben ér célba.

A C/6 méretű Öntapadó Dokumentum Tasak nem csak egy termék, hanem egy megoldás, ami segít csökkenteni a szállítási hibákat. csomagja célba ér, és növeli az elégedettséget. A tapadás és a szárazon tartás mellett, környezetbarát anyaghasználata is hozzájárul a fenntartható jövő kialakításához. Ne engedje, hogy az áruja sorsa a véletlenen múljon - válassza a bizonyítottan megbízható Dokumentum Tasakot.

Csomagoljon Okosan – Válassza a C/6 Méretű Dokumentum Tasakunkat Már Ma!

Ne várjon tovább – Tegye biztossá csomagjai védelmét még ma!

Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu