Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak D/14 Sárga 200 X 275mm

Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft

You Save 6% (540,00Ft)

81,00Ft / DB.
Raktáron

Elgondolkodtál már azon, hogy mi az a kis dolog, ami igazán megkülönbözteti a cégedet a konkurenciától?

A piacon rengeteg vállalkozás verseng a vásárlók figyelméért, és gyakran a legkisebb részletek döntenek a siker vagy kudarc között.

De mi lenne, ha volna egy olyan terméked, ami nem csak praktikus, de a potenciális vásárlókat is magával ragadja?

Itt jön képbe a Sárga Légpárnás Boríték!

"Egyszerűen nem tudtam ellenállni! Az a sárga szín annyira egyedi és profi" - mondta egy elégedett e-kereskedelmi szakember.

A kartondobozok drágák, nehezek és nem túl stílusosak. Képzeld el, hogy milyen lenne, ha egy olcsóbb, könnyebb és sokkal vonzóbb alternatívát kínálnál az ügyfeleidnek! Egy online vállalkozó felfedezte a Sárga Légpárnás Borítékunkat, és soha többé nem nézett vissza. Az ügyfelei imádták a friss, élénk színt és az extra védelmet, amit a termékek számára nyújtott. Azóta az üzlet nőtt, az ügyfelek visszatérnek, és a vállalkozó büszke arra, hogy kiemelkedik a tömegből. A válasz egyszerű - a Sárga Légpárnás Boríték. Ne hagyd, hogy az első benyomás elszaladjon! Legyőzés: Lépj túl a hagyományos csomagolási megoldásokon. Válaszd a Borítékparadicsomot és ragadd meg a piac legjobb ajánlatát egyetlen kattintással!

Állj ki a tömegből és emeld magasabbra az üzletedet ezzel az egyedülálló termékkel. Adj egy esélyt magadnak, hogy a legelső benyomás már tökéletes legyen. Ne maradj le, kapcsolódj be most, és kezdd el a változást!

Lépj ki a szürkeségből! A D/14-es, vibráló sárga színű légpárnás boríték nem csak a szemednek gyönyörködtető, de üzeneteidnek is kivételes védelmet biztosít. Gondoltad volna, hogy a buborékos borítékok lehetnek ennyire stílusosak?

Mutasd meg egyediségedet! Ne elégedj meg az átlagossal; kérj saját céglogóval ellátott egyedi nyomtatást, és hagyd, hogy márkád minden borítéknyitáskor ragyogjon.

Fedezd fel a színek varázsát! Egy boríték sokkal több, mint egy egyszerű csomagolás. Kínálatunk lenyűgöző színekben pompázik, amelyekkel biztosan kitűnsz a tömegből - legyen szó személyes vagy üzleti használatról.

Határtalan kreativitás! Mint borítéknyomtatásban jártas szakértők, azt mondjuk, csak a képzeleted szab határt annak, hogy milyen borítékot alkotsz velünk. Miért ne tehetnéd az üzeneteidet még emlékezetesebbé?

Mire jó a D/14-es sárga boríték? Tökéletes választás marketing kampányokhoz, promóciós levelekhez vagy céges ajándékokhoz. Egy boríték, ami nem csak a szemnek, de a termékeknek is kényeztető!

Mértékadó technológia és kivételes védelem! Erős laminált hegesztéssel és három oldalon elhelyezett 1-1 cm-es uszonyokkal ellátva, ez a boríték a legnagyobb védelmet nyújtja az ütésekkel szemben.

Győzd le a konkurenciát! Ha a legjobbat szeretnéd, válaszd a sárga párnázott borítékot. Óriási előnyben leszel!

További információ
Belső méret 180x265mm
Külső méret 200x275mm
Anyaga FSC tanúsított színes kraft (papír)
Színe sárga
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu