G/17 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (250x350) aranybarna/barna - 100 db

7315,20 Ft 5760,00 Ft
73,15Ft / DB.
Raktáron

Fedezze fel a Borítékparadicsom webáruházunk egyedülálló kínálatát, ahol a G/17-es kategória csúcsminőségű Légpárnás és Buborékos Borítékai mellett, az aranybarna és barna árnyalatokban pompázó, különleges Légpárnás Tasakjaink (250x350 mm) széles választékát kínáljuk, 100 darabos kiszerelésben, versenyképes árgaranciával. Emelje vállalkozását a következő szintre logózott borítékainkkal, amelyek nem csupán védenek, de hirdetnek is Önért. A Borítéknyomdánk által készített termékek nem csak a csomagolásban nyújtanak tökéletes védelmet, de az egyedi nyomtatással a márkaépítés hatékony eszközévé is válnak.

Különleges, egyedi nyomtatásaink minden színben elérhetők: legyen az fehér, barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink vagy akár osztrigafehér, garantáljuk, hogy borítékja kiemelkedik majd a tömegből. Legyen szó akár a logózott boríték nyomtatásról, reklám borítékról vagy speciális Légpárnás Tasakokról, mi mindig a legjobbat nyújtjuk. Hozza meg a döntést ma, és bízza borítékigényeit szakértőkre, akik a kreativitás és a minőség garantálásával állnak rendelkezésére.

Érezze a dinamizmus és a kreativitás szilaj szelét, amint üzenetei és termékei messze földre szárnyalnak borítékainkkal – a Borítékparadicsomban az Ön sikeréért dolgozunk!

Merüljön el a Borítékparadicsom csillogó világában, ahol minden boríték egy remekmű, és minden pecsét egy ígéret az elsőrangú minőségre. Aranybarna és barna légpárnás csomagolásaink nem csupán a tartalmak szentélyei, hanem a figyelem középpontjai is. Képzeljen el egy borítékot, amelynek minden négyzetcetiméterén ott csillan a profizmus és a gondosan megalkotott design - ez a Borítékparadicsom garanciája.

Az érzékek játékába hívjuk, ahol a tapintás és a látvány egyesül, és ahol minden boríték megérintése olyan, mint egy finom mézédes varázslat. Emelje ki üzenetét, ajánlatát vagy márkáját ezzel az exkluzív kínálattal, és hagyja, hogy az adrenalinnal teli várakozás pezsegjen vevői vénáiban is, miközben kezükbe veszik az Ön által gondosan kiválasztott borítékot.

Ne hagyja, hogy az izgalmak csak egy pillanatra is alábbhagyjanak. Vegyen egy mély lélegzetet, és bízza magát a Borítékparadicsom szakértő kezeibe, ahol a borítékok nem csak csomagolnak, hanem mesélnek is, elrepítve az üzenetet a siker szárnyain, közvetlenül a csillagok felé. Lépjen be most, és hagyja, hogy a Borítékparadicsom varázslata az Ön vállalkozását is a magasba emelje!

Várjuk, hogy együtt hozhassuk el az izgalmakat és a siker édes ízét Önnek és ügyfeleinek egyaránt.

Merülj el a Borítékparadicsom webáruház káprázatos világában, ahol az aranybarna és barna árnyalatokkal megálmodott Légpárnás Borítékok nem csupán egy termék, hanem egy ígéret: hogy minden küldemény különleges lesz. Buborékos Borítékaink nyomtatása olyan, mint egy műalkotás; minden darab egyedi, mint az üzenet, amit hordoz. Válassz Légpárnás Tasakjaink közül, melyeket egyedi logóddal díszítünk fel, hogy márkád fényét még a legtávolabbi címzettek is érzékelhessék. Engedd, hogy a Borítékparadicsom megbízható szolgáltatásai és lenyűgöző termékpalettája az adrenalin pezsgése legyen vállalkozásodban, miközben az izgalmak és lehetőségek új magasságaiba emelkedsz. Kapcsolódj velünk, és hagyd, hogy üzleted üzenete csillagokig szárnyaljon!

Merülj el a minőség tengerében a Borítékparadicsomnál, ahol minden boríték több, mint csomagolás – egy ígéret az eleganciára és a stílusra. Válaszd az aranybarna és barna színű légpárnás borítékainkat, amelyek a védelmet és a kifinomultságot egyesítik, vagy dönts a buborékos borítékaink mellett, amelyek minden küldeményt csillagporral hintenek be. Készíts egyedi nyomatú tasakokat, amelyekkel üzeneted messze, a csillagokig száll. A logóddal ellátott borítékaink nem csak üzeneteket hordoznak, hanem a márkaesszenciádat is sugározzák. És ha még többre vágysz, a reklám grafikával ellátott borítékaink a figyelem középpontjába helyezik üzenetedet, miközben az izgalom hullámokban tör elő, és az adrenalin pezsgését hozza el. Ne állj meg, hozd ki a legtöbbet az izgalmakból, és sodorj magaddal mindenkit, míg a siker csúcsára nem érsz a Borítékparadicsommal!

Folytasd a kreatív utazást, ahol minden boríték egy üzenet, minden nyomat egy történet. Hagyd, hogy a Borítékparadicsom mesteri kézjegye által a buborékos boríték nem csak egy tárgy, hanem egy élmény legyen. Éreztessük minden egyes pecsételésnél, hogy valami nagyobb részesei vagyunk. A boríték gyártás nem csupán folyamat, hanem szenvedély. A legfinomabb textúrák és legélénkebb színek összehangolásával a Borítékparadicsom csapatának keze alatt megszületik a tökéletes hordozó az üzeneteidhez. Legyen szó reklám grafikáról, elegáns logóról vagy csak egy személyre szabott buborékos borítékról, nálunk minden egyedi kívánság valóra válik. Éld át a borítékgyártás új dimenzióját, ahol a minőség és az innováció találkozik, és ahol minden boríték a siker ígéretét hordozza.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret230x340mm
Külső méret250x350
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Színebarna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu