C/13 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (170x225) fehér - 100 db

3302,00 Ft 2600,00 Ft
33,02Ft / DB.
Raktáron

Lépj be a Borítékpáradicsom varázslatos világába, ahol a C/13 kategória fehér színű légpárnás borítékai már a kézbe vétel pillanatában érzéki élményt nyújtanak. Kibontva a 100 darabos dobozt, minden egyes boríték egy ígéret a kifogástalan minőségre és az üzenet tökéletes védelmére. A fehér buborékos borítékaink nyomtatása, ahol a legapróbb részletig kidolgozott logók ragyognak, olyan, mint egy kiállítás legfényesebb darabja, amely azonnal magára vonja a figyelmet.

A Borítékpáradicsom nyomdájában nem csak borítékok születnek, hanem a kommunikáció új korszakát hirdető műalkotások. A fehér légpárnás tasakok nyomtatása során minden egyes darab olyan precízióval készül, amely meghatározza a sikeres üzenetváltás jövőjét. Egyedi, személyre szabott nyomtatásunkkal garantáltan kiemelkedik az átlagból, és egy olyan terméket kínálunk, amely nem csak a tartalom védelmét szolgálja, hanem az árgaranciánk révén a profit növekedését is elősegíti.

Mindegy, hogy fehér, barna, piros vagy akár osztrigafehér - a színek széles skáláját kínáljuk, hogy ügyfelei minden alkalommal a legmegfelelőbb árnyalatot választhassák. A Borítékpáradicsomnál a borítékgyártás nem csupán folyamat, hanem szenvedély. Legyen szó reklám borítékról vagy logós borítékról, nálunk a nyomtatás minden esetben a képzelet erejét dicséri.

Csatlakozzon hozzánk, és fújjuk fel együtt a szavak dinamizmusát! Tegyük, hogy az olvasó szívdobbanása szinte hallhatóvá váljon, és a mondataink hatására az izgalmaktól reszketeg állapotba kerüljön. A Borítékpáradicsommal valóra váltjuk az ígéreteket, és az adrenalin garantáltan pezsegni fog a vénáinkban, ahogy a csúcsra emeljük az izgalmakat!

 

További információ
Belső méret 150x215mm
Külső méret 170x225mm
Anyaga FSC tanúsított kraft papír
Színe fehér
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu