D/14, DVD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak (200x275) fehér - 100 db

4787,90 Ft 3770,00 Ft
47,88Ft / DB.
Raktáron

Fedezd fel a Borítékpáradicsom világát, ahol minden boríték több, mint egy egyszerű csomagolás! Állj meg egy pillanatra, és képzeld el, hogy üzeneted, mint egy ígéretes csillag, a végtelen galaxisokon át száguld a címzetthez. A Borítékpáradicsom kínálatában megtalálható D/14-es, DVD méretű légpárnás borítékainkkal, a fehértől a vibráló színekig, minden csomagod biztonságban és stílusosan érkezik meg céljához.

Minőség? Garantált! Árgarancia? Természetesen! A profit nem marad el, ha velünk tartasz. A logós borítékaink nem csak védenek, de hirdetnek is, hiszen a borítéknyomtatás művészeténél nincs hatásosabb reklám. Legyen szó fehér buborékos borítékról vagy színes légpárnás tasakról, nálunk a nyomtatás csak a képzeletet ismeri határnak.

Éleszd fel az izgalmat, amikor céglogód a borítékra kerül, és teremts egyedülálló élményt minden kibontott csomaggal. A Borítékpáradicsommal nem csak egy borítékot nyomtatsz, hanem egy emléket is, amely kiemelkedik a szürke tömegből.

Vár a Borítékpáradicsom - ahol minden boríték egy izgalmas utazás kezdete!

Lépj be a csillogás birodalmába a Borítékpáradicsommal, ahol minden boríték egy káprázatos történet kezdete. Engedd, hogy a szavak mézédes varázsa vezessen az üzleti sikerig, miközben borítékjaink színkavalkádja átöleli ajánlataidat, mint egy varázspalást.

Állj meg egy pillanatra! Hallod? Az a pezsgő izgalom, ami szétárad a levegőben, amikor egyedi, logóval ellátott borítékunkat kézbe veszed. Ez nem más, mint a lehetőség susogása, amely arra vár, hogy valóra váltsa vállalkozásod legmerészebb álmait.

A Borítékpáradicsom nem csupán borítékokat kínál, hanem izgalmat, amely minden kinyitott csomaggal magasabb szintre emeli az elvárásokat. Válassz a fehértől az osztriga színig minden árnyalatot, és engedd, hogy a fehér légpárnás borítékaink nyomtatása emelje ki üzeneted a tömegből, miközben az adrenalin lüktet a vénáidban.

Ne hagyd, hogy a lehetőségek elillanjanak! A Borítékpáradicsom színes és vibráló világában minden boríték egy új kaland kezdete. Hozd ki a maximumot az izgalmakból, és érezzük együtt, ahogy az adrenalin pezseg a sikertől.

Képzeld el, ahogy a kezedben tartod a tökéletes fehérségű légpárnás borítékot, amelyet a Borítékparadicsom szakértő kezei nyomtattak kizárólag a Te üzenetednek. A matt fehérség, mely olyan tiszta, mint az első hó, és mégis ígéretes, mint a kezdet. A buborékos boríték nyomtatása nem csak a küldemény védelmét garantálja, hanem a stílus és elegancia záloga is egyben.

És mi lenne, ha a boríték nem csupán boríték lenne, hanem egy üzenet, egy márka, egy emlék? A logód ragyogjon rajta, mint a reggeli nap első sugarai, és minden kézbesítés egy újabb izgalmas fejezet legyen vállalkozásod történetében. A légpárnás tasak nyomtatásával pedig a biztonság mellett egyfajta bizalmat is kézbesíthetsz, hiszen minden részletében a minőség és gondoskodás érződik.

Éld át velünk azt a pillanatot, amikor a boríték felbontása után az adrenalin szinte pezseg a vénákban, az izgalmak pedig a tetőfokára hágva, a csúcsra emelik a várakozásokat. A Borítékparadicsom nem csupán borítékot nyomtat, hanem élményt, érzést és sikerességet is kézbesít.

Ahogy a Borítékparadicsom gazdag kínálata előtt állsz, érezd, ahogy a várakozás izgalma felpezsdíti az érzékeidet. A fehér színű légpárnás borítékok, mint a tiszta lappal kezdődő új fejezet, a logós grafika nyomása alatt életre kelnek, és egyedi üzeneted hírnökévé válnak. Képzeld el, ahogy a buborékos boríték, reklámgrafikával díszítve, már-már műalkotásként éri el címzettjét, és kézzel foghatóvá varázsolja a professzionalizmust.

Nemcsak egy tasakot nyújtunk át neked, hanem egy megismételhetetlen benyomást is, amit egyedi légpárnás tasak nyomásunk garantál. A borítékgyártás mesterségünk csúcsa, ahol minden mozdulat a precizitás és odafigyelés jegyében történik. A reklám boríték nyomásával pedig a márkaépítés új dimenzióit tárjuk fel előtted, míg a logós boríték nyomásával egyediségedet örökítjük meg.

Hagyd, hogy a Borítékparadicsom különleges boríték nyomási szolgáltatásai magukkal ragadjanak, csillogjanak, és az adrenalin felszabadító rohamával töltse meg az ereidet. Valósítsd meg álmaidat velünk, ahol a boríték nem csak csomagolás, hanem az üzenet és az érték hordozója is egyben.

Képzeld el, ahogy borítékod, mint egy gyémánt a napfényben, úgy csillog meg, amikor a fény megcsillan azon a tökéletesen nyomtatott logón, ami az igényességedet tükrözi. A Borítékparadicsomnál minden egyes boríték mögött lüktető szenvedélyünk lakozik, hogy üzeneted ne csak célba érjen, hanem meg is ragadjon, és érzéseket keltson.

Lépj túl a megszokotton, engedd szabadon a fantáziádat és merülj el az izgalmakban, amit csak a legkifinomultabb boríték nyomás kínálhat. Érezz bele abba az elégedettségbe, amit egy buborékos boríték kibontása vált ki, mikor a kezedben tartod az egyedi légpárnás tasakot, és tudod: minden részletében tökéletes.

Tarts velünk ebben a megállíthatatlan kalandban, ahol a boríték nyomás maga az alkotóművészet, és minden egyes darabjával, a lebilincselő grafikától az egyedi formatervezésig, valódi élményt nyújtunk. A Borítékparadicsomnál a minőség, az innováció és az izgalom soha nem látott szintre emelkedik, hogy üzeneted, márkaidentitásod, minden kommunikációd a legmagasabb csúcsokra törhessen. Sodorj magaddal mindenkit, aki megpillantja az általunk készített borítékot, és hozd el a maximumot az izgalmak terén!

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret165 x 165 mm
AnyagaFSC tanúsított kraft papír
Záródásaszilikoncsíkos (öntapadós)
Színefehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2012-2022 Boritekparadicsom.hu (+36) 1 55 66 418 - domypack@domypack.hu